
امروزه شبکه های اجتماعی جایگاه نقش مهمی را در زندگی ما انسان های ایفا میکنند و خواستگاه مهمی را در قلب انسان قرن ۲۱ پیدا کرده اند. هر چند که معنا و مفهوم این ترکیب “شبکه اجتماعی” ترکیب کلمه ی تازه ای نیست و منا و مفهوم آن به سال ها پیش باز میگردد، اما امروزه با به وجود آمدن ابزار های دیجیتال و به اصطلاح پلتفرم های آنلاین تشکیل این نوع شبکه ها بسیار آسان و سریع شده است به گونه ای که هر کسی میتواند با چند کلیک ساده در هر شبکه و اجتماع مجازی عضو شود.
در بین این همه حجم انبوه شبکه ها و قابلیت ها و سیاست های هر کدام از این شبکه های مجازی بهتر است که با قابلیت های آنها و به صورت کلی با خود آنها آشنا شد. ما در این تاپ ۱۰ به معرفی معروف ترین شبکه های اجتماعی دنیا میپردازیم.
با سلسله همراه باشید در یک تاپ ۱۰ دیگر : معرفی معروف ترین و بهترین شبکه های اجتماعی برتر دنیا.
۱_فیس بوک

فیس بوک قطعا پیشرفته ترین وب سایت در جهان گسترده وب سایت است. و دارای بسیاری از ویژگی ها و بازی های اعتیاد آور خوب است. من به شخصه ۱۲ ساعت در هفت روز هفته از فیس بوک استفاده میکنم.
فیس بوک با ۵۰۰ میلیون کاربر در سراسر دنیا یکی از بزرگ ترین شبکه های اجتماعی است. فیس و توییتر نیز در بعضی از قابلیت ها مشترک هستند. فیس بوک درای نوعی از چت است که به شما اجازه میدهد تا با مردم به طور زنده صحبت کنید. تنها چیزی که توییتر نسبت به فیس بوک اضافه دارد این است که شما میتوانید صفحه خود را با یک کلمه به روز رسانی کنید.
همچنین بخوانید : معرفی و مقایسه بهترین پیام رسان های ایرانی
۲_توییتر

توییتر یک سرویس خبری آنلاین و شبکه اجتماعی است که کاربران در آن پست میگذارند و با پیام ها ارتباط برقرار میکنند، همان طور که در قسمت فیس نیز توضیح دادم توییتر به لحاظ قابلیت اشتراکاتی را با فیس بوک دارد. توییت هایی که شما می توانید در توییتر به اشتراک بگذارید محدود به ۱۴۰ کارکتر هستند.
یکی از ویژگی ها و المان های توییتر که به نظر من باعث وجه تمایز آن با دیگر شبکه های اجتماعی می شود، استفاده افراد مشهور از آن است.
سایتی که شما میتوانید دوستانتان و سلبریتی های مرود علاقه تان را دنیال کنید.وب سایتی که در آن میتوانید توییت های سبلیریتی ها را آپدیت کنید.
روی حرف من حساب کن.
۳_اینستاگرام

اینستاگرام راه منحصر به فردی برای کمک به اشتراک گذاری اطلاعات و نظرات خود درباره زندگی از طریق هر روز عکس گرفتن ایجاد کرده. من اعتقاد دارم که یک عکس به اندازه هزاران کلمه ارزش دارد و این امر توسط اینستاگرام و هزاران کاربر دیگر اثبات شده است.
اگر شما به دنیال دوست یابی هستید، اینستاگرام بهترین گزینه ای است که میتوانم به شما معرفی کنم.
بسیاری از شبکه های اجتماعی به مرور زمان و رفته رتهف بنا به دلایلی به روز نمی شوند، اما به نظر من این آپدیت شدن مداوم اینستا گرام و افزودن قابلیت های جدید نشانه محبوبین بسیلر بالای آن است.
خود من به شخصه به اینستاگرام معتاد هستم، تقریبا و هر روز آن را چک میکنم.
امنیت اینستاگرام بسیار قوی و خوب است.شما در بعضی سایت ها عکس های خود را برای پروفایل میگذارید و دیگران میتوانند با کلیک روی عکستان آن را در گالری خود ذخیره کنند.
اینستاگرام به شما اجازه نمیدهد که عکس های پیج و پروفایل را ذخیره کنید که من این ویژگی را دوست دارم مشخص است که کاربران میتوانند از آن اسکرین شات بگیرنند اما این تقصیر اینستاگرام نیست.اینستاگرام ساده و سریع است و به خوبی کار میکند. در کنار این محدودیت ها اینستا گرام محدودیت های دیگری دارد که مختصرا به آنها اشاره میکنیم :
• سقف فالو در اینستاگرام
• حداکثر میزان لایک در اینستاگرام
• حداکثر میزان کاراکتر و هشتکها درکپشن
۱٫ سقف فالو در اینستاگرام
اینستاگرام دنیایی از کاربران با زبان و فرهنگهای مختلف دارد که با گشت زنی چندساعته در آن میتوان با تفاوتهای فرهنگی و رفتاری در شهر و کشورهای مختلف آشنا شد و بدون هزینه به آنجا سفر کرد اما همانطور که نمیشود در یک ساعت به همه شهرهای دنیا سر زد و در آنجا دوست پیدا کرد در اینستاگرام هم نمیشود در یک ساعت بیش تعداد مشخص فرد دنبال(فالو) کرد دلیل این موضوع هم جلوگیری از اسپم(حرز نامه) است.به عبارت بهتر اگر شما در طی فعالیتتان در اینستاگرام بیش از ۷۵۰۰ نفر را دنبال (فالو)کنید توسط این شبکه اجتماعی بلاک خواهید شد البته به این نکته هم توجه داشته باشید که طبق آخرین بروز رسانی قوانین شبکه اجتماعی فوق شما نمیتوانید بیش از ۶۰ حساب کاربری را در یک ساعت فالو نمایید.
۲٫ حداکثر میزان لایک در اینستاگرام
اگر جزء افرادی هستید که معتقد هستند باید در قبال کارهای خوب از افراد تشکر کرد حتماً در اینستاگرام هم صفحههای بسیاری را لایک میکنید اما به این نکته توجه داشته باشید لایک بیشازاندازه در یک ساعت ممکن است موجب مسدود شدن موقتی حساب کاربریتان در شبکه اجتماعی فوق شود پس اگر میخواهید با این مشکل روبهرو نشوید قبل از رسیدن به ۳۵۰ لایک در ساعت دست از سپاس گذاری از دیگران بردارید.
۳٫ حداکثر میزان کاراکتر و هشتکها درکپشن
اگر میخواهید پست جدید در اینستاگرام ثبت کنید و از محدودیتهای کاراکتر و هشتک در آن خبر ندارید به موارد زیر دقت کنید.
• حداکثر تا ۲۲۰۰ کاراکتر میتوان در متن زیر پست استفاده کرد.
• بیش از ۳۰ هشتک نمیتوان در کپشن استفاده کرد.
برای دانلود اینستاگرام به لینک زیر مراجعه کنید.
دانلود اینستاگرام برای اندروید
۴_یوتوب

یوتیوب یک وب سایت برای اشتراک گذاری ویدئو است که قرارگاه آن در سن برو، در کالیفرنیای ایالات متحده است. این سرویس توسط سه کارمند پیشین “پی پال” در فوریه ۲۰۰۵ ایجاد شده و در نوامبر ۲۰۰۶ توسط گوگل به مبلغ ۱۶۵ میلیارد خریداری شد.
یوتیوب یک وب سایت اجتماعی خیلی خوب است زیرا مردم هنگام استفاده از آن سرگرم میشوند و میخندند. بقیه وب سایت های اجتماعی معمولا شما را سرگرم نمیکنند، اما یوتوب این کار را انجام میدهد و همچنین اشتراک گذاری و همگام سازی را در یک زمان انجام دهد آسان است.
هر سایت دیگری خوبی ها و بدی های خود را دارد، اما یوتیوب خیلی گسترده و قدمت آن از خیلی های دیگر بیشتر است. اگر چه دقیقا یک شبکه اجتماعی نیست اما از هر اسم دیگری در این لیست بهتر است و به نظر من در ۱۵ سال آینده تمامی این ها جز یوتوب به خاطرات خواهند پیوست.
یکی از وِیژگی های یوتیوب رایگان بودن آن است و کابری آن بسیار ساده است، شما میتوانید هر نوع ویدئویی در آن پیدا کنید، از خنده دار گرفته تا ترسناک. به گمان من یوتیوب یکی از بهترین شبکه های اجتماعی است، پس چرا چیز دیگری انتخاب کنیم؟
۵_تامبلر

تامبلر یک وب سایت میکروبلاکینگ و وب سایت اجتماعی است که توسط دیوید کارین در سال ۲۰۰۷ ساخته شده است و متعلق به شرکت اوث است.
من در یک لیست میخواندم که مردم در آن نظر داده بودند اینستاگرام و فیس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی برای مردمی است که اهل مطالعه نیستند و تامبلر را از این قضیه مستثنی دانسته بودند.
تامبلر جالب و متنوع است و شما میتوانید به هر فاندمی بپیوندید.
۶_اسنپ چت

اسنپ چت یک پیام رسان تصویری و چند رسانه ای تلفن همراه است که توسط ایوال اسپیگل، بابی مورفی و رجی براون، دانشجویان سابق دانشگاه استنفورد ساخته و توسط کارخانه اسنپ توسعه داده شده. در ابتدا اسنپ چت در سپتامبر ۲۰۱۱ ساخته شد.
اسنپ چت بهترین راه برای ارسال عکس به دوستانتان بدون این که آن ها فرصت ذخیره و اذیت کردن شما را داشته باشند.
عاشق اسنپ چت هستم چون راحت و خصوصی است.همچنین مفهوم داستان هایش را نیز دوست دارم.
۷_پشن نتورک.کام

در سال ۲۰۰۴ ساخته شده، پشن نتورک یک شبکه اجتماعی آنلاین دوستانه است که از تعداد زیادی جوانع منحصر به فرد تشکیل شده که اجازه میدهد علاقه های خود در زندگی را به اشتراک بگذارد.
۸_مای اسپیس

آیا شما میتوانید افراد مشهور را به دوستانتان اضافه کنید؟تعداد کمی، اما در مای اسپیس تمام افراد مشهور، بازیگر ها و باقی مردم یک حساب کاربری دارند. مانند: گونزن روزز، بون جوی، دف لیپارد،اسکورپیونز و اورسمیت.من ام را هم به عنوان دوستم اضافه کردم.
مای اسپیس در گذشته طرفداران بسیاری داشته، اما رفته رفته به مرور زمان کاربران خود را از دست داده است.
۹_گوگل پلاس

گوگل + یکی دیگر از محصولات شرکت گوگل است که به عنوان یک شبکه اجتماعی منحصر به فرد قابلیت هایی مانند پاتوق و اشتراک گذاری عکس و گپ و… را در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
در ابتدا گوگل پلاس در سال ۲۰۱۱ شروع به کار کرد و نکته جالب و قابل توجه در شروع کار آن این بود که کاربران تنها با داشتن دعوت نامه میتوانستند عضو آن شوند.
سیاست اصلی که گوگل در ابتدای عمر برای گوگل در نظر گرفته بود این بود که در حالی که فیس بوک به نقض حقوق کاربران متهم شده بود، گوگل این اجازه را در گوگل + به کاربران خود میداد تا اشراف کامل به محتویات خود داشته باشند.
اخیرا گوگل اعلام کرده که به زودی قصد دارد سرویس گوگل پلاس را جمع آوری کند.
۱۰_کیک

کیک نیز یکی دیگر از شبکه های اجتماعی معروف در سطح دنیا است که توسط کمپانی ای که بسیاری از نام های تجاری مانند توییتر را تاسیس کرده و در حال حاضر ۲۵۰ میلیون کاربر در سطح جهان دارد که از جمله آنها میتوان به خود من اشاره کرد.
منبع : thetoptens
خیلی خوب بود فقط کاش یکم بیشتر در مورد بعضیاشون توضیح می دادید
سلام و خسته نباشید بابت سایت خوبتون وتشکر بابت معرفی صفحات اجتماعی کیک،مای اسپیس و اسنپ چت .